Ремонт и реконструкция на MALL VARNA

MALL VARNA е първият център, съчетаващ модерни офиси и търговски площи, построен във Варна. Открит е през 2007-а година, когато изящната му архитектура придава нов смисъл и визия на западните варненски квартали. Построен от Мото Пфое MALL VARNA зададе модата на бъдещите търговски центрове в района и в града, наложи тенденциите за нов стил на живот на варненци. Пръв събра на едно място удоволствието от пазаруването, забавленията и модерната работна атмосфера.
След реконструкцията MALL VARNA най-точно отразява духа на модерна Варна – динамична, бързо развиваща се, гъвкава, съхраняваща уюта на традиционната градска среда. Концепцията е базирана на синергията между човека и неговите ангажименти към обществото. Грижата за обитателите и гостите на сградата е във всеки неин детайл.
Концепцията за MALL VARNA отговаря на новия стандарт на модерния работещ човек – удобни и ергономични офиси, съчетани с всичко необходимо за ежедневието на заетия съвременен българин: услуги, спорт, места за почивка и прекарване на свободното време. Освен с добре обмислените обеми усещането за висок стандарт се постига и с качествените съвременни материали, използвани за изграждането на търговския център.

Офис София

гр. София,
бул. Цар Освободител 6

02 843 50 11

02 846 81 75

office.sf@hydrostroy.com

Офис Варна

гр. Варна,
бул. Сливница 201

052 733 333

052 737 777

office@hydrostroy.com

Офис Бургас

гр. Бургас,
Промишлена зона Юг,
ул. Търговска 15

056 840 205

02 846 81 75

office@patstroyburgas.com

Офис Скопие

Офис Скопие

 

Северна Македония,
гр. Скопие,
ул. Йордан Миялков 34

 

office.mk@hydrostroy.com